Husmorsprat

Uppvärmning av paj och pizza

2018-01-03 11:17 #0 av: Eda

Såväl paj som pizza tycker jag ofta blir tråkig och svampaktig vid uppvärmning. Själv äter jag aldrig en hel pizza på en gång så om min man köper hem pizza så köper han en barnpizza åt mig.
Jag  ärväldigt förtjust i Västerbottenpaj som jag ibland äter på restaurang, men flera gånger har jag inte ätit upp pajunderdelen för att den varit så klibbig och på gränsen till oätbar.  

Vid uppvärmning av pizza/pizzabit lägger jag den därför direkt på ett galler med en plåt under ifall den skulle rinna, detsamma gör jag med pajen/pajbiten efter att först pillat ut den ur formen. De blir mycket godare på det viset. 

Handikapptips har tips på hjälpmedel & aktiviteterKLICKA HÄR
👗Textilochtips har tips på kläder & handarbeten vid rörelsehinder.  KLICKA  HÄR  

 Bloggarna är ideella och har ingen ersättning från butiker.  - Gilla gärna! 🌺

Anmäl
2018-01-07 15:43 #1 av: nypisnina

Det är också bra att ha lite vatten jämte det man värmer upp har jag hört, då blir den inte för torr.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.