Annons:
Etiketthusmorsprat
Läst 735 ggr
MonicaLagerquist
3/27/18, 9:53 AM

Spara korvsnuttar

Jag har en burk i frysen där jag spar små korvsnuttar, skinkbitar och små köttskivor som blivit över.

Sen kokar jag upp en eller två potatisar tar ur burken och gör en god pyttipanna.

Jag brukar även ta fram några kantareller och lite lök att blanda i.

Stolt ägare till fem La permer

Annons:
Surpan
3/27/18, 10:04 AM
#1

Smaaart! Jag har alltid undrat hur folk gör en bra pyttipanna utan att behöva köpa massa dyra korvar eller köttbitar för att komplettera.

/Surpan

Carmarino
3/27/18, 10:04 AM
#2

Smart. 👍


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

tlover
3/27/18, 10:11 AM
#3

#1 Bra pytt i panna gör man när man kokar buljong. Man kokar massor på en gång och sen tar man av det lilla kött som alltid finns på köttet. Då är det också mört efter att ha kokar i flera timmar.

Ett annat tips. Man vill ju inte slänga det kött som finns

l'm back

MonicaLagerquist
3/27/18, 10:42 AM
#4

#3 Av den buljongen och de köttet gör jag soppa. Just nu kokar jag kycklingsoppa på buljong kokt efter att vi ätit upp kycklingen karvat bort köttresterna. Frysen in i gamla bordsmararinbyttor.Har både kyckling, lax och kött buljong med rens i frysen.

Bara att fylla på med en  lök en potatis och lite andra grönsaker.

Stolt ägare till fem La permer

JMW
3/27/18, 10:55 AM
#5

Det blir aldrig korvsnuttar kvar här. 😉

tlover
3/27/18, 10:58 AM
#6

#4 fast ibland vill man ju ha bara buljongen och då blir det bäst pytt av köttet

l'm back

Annons:
Upp till toppen
Annons: