Annons:
Etiketthusmorsprat
Läst 566 ggr
MonicaLagerquist
6/11/18, 6:49 PM

pizzasalladstips

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

När jag gör vitkålssallad använder jag osthyveln för att strimla vitkålen.

Stolt ägare till fem La permer

Annons:
DesK
6/11/18, 6:56 PM
#1

Det är ett jättebra tips, om man inte ska göra sallad för flera dagar samtidigt. Då strimlar jag i matberedaren eller på mandolinen.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

MonicaLagerquist
6/11/18, 7:05 PM
#2

#1 Jag gör en ny omgång varje dag.😃

Stolt ägare till fem La permer

JMW
6/12/18, 8:26 AM
#3

Så där gör jag också men inte med den färska vitkålen vi har nu. Den är ju så lätt att strimla med kniv. 

Jag gör mycket sallader med vitkål. Mycket coleslaw blir det i olika smak. Blandar ofta ihop av vad jag hittar med vitkålen som bas.

DesK
6/12/18, 8:45 AM
#4

#3 JMW tipsa gärna om dina favoritvarianter av coleslaw i den här tråden 🙂

https://matlust.ifokus.se/discussions/5b1af5018e0e744944003e6e-coleslaw-recept?discussions-1

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Upp till toppen
Annons: