Husmorsprat

Sirapstips

2018-06-12 15:46 #0 av: MonicaLagerquist

När man ska mäta upp sirap till sitt bröd kan man hälla upp mjölet i bunken och sen stämpla i mjölet med ett dl mått. Sen häller man sirapen direkt i mjölhålen. Man slipper få en massa sirap som fastnar i decilitermåttet.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-06-12 15:47 #1 av: Milkshake

Smart! 

Anmäl
2018-06-12 15:49 #2 av: Maria

#0 JättesmartGlad

/Maria

 

Anmäl
2018-06-12 16:30 #3 av: Carmarino

Smart.

Jag brukar väga sirapen, när det är möjligt. Det gäller bara att ta det försiktigt när man börjar närma sig den vikt man ska ha, så att det inte blir för mycket. Fast det är nog samma om man häller upp det i mjölet. Det är lätt hänt att sirapen rinner för snabbt ur flaskan.

En deciliter sirap väger 140 gram
En matsked sirap väger 20 gram
En tesked sirap väger 7 gram

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.