Annons:
Etiketthusmorsprat
Läst 688 ggr
MonicaLagerquist
6/12/18, 3:46 PM

Sirapstips

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

När man ska mäta upp sirap till sitt bröd kan man hälla upp mjölet i bunken och sen stämpla i mjölet med ett dl mått. Sen häller man sirapen direkt i mjölhålen. Man slipper få en massa sirap som fastnar i decilitermåttet.

Stolt ägare till fem La permer

Annons:
Milkshake
6/12/18, 3:47 PM
#1

Smart!

Maria
6/12/18, 3:49 PM
#2

#0 Jättesmart🙂

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Carmarino
6/12/18, 4:30 PM
#3

Smart.

Jag brukar väga sirapen, när det är möjligt. Det gäller bara att ta det försiktigt när man börjar närma sig den vikt man ska ha, så att det inte blir för mycket. Fast det är nog samma om man häller upp det i mjölet. Det är lätt hänt att sirapen rinner för snabbt ur flaskan.

En deciliter sirap väger 140 gram
En matsked sirap väger 20 gram
En tesked sirap väger 7 gram


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Upp till toppen
Annons: