Husmorsprat

25 år

2019-09-28 17:37 #0 av: DesK

Min man, min äldsta dotter, jag och två goda vänner åkte till Helsingfors för att bl a besöka klippkyrkan där. Ditvägen var mycket trevlig med god mat och mysig samvaro. Vi fick en fin dag i Helsingfors och på sena eftermiddagen steg vi ombord på vår färga m/s Mariella för att återvända hem. Det var rätt blåsigt, men vi åt en god middag och därefter satte vi oss i baren. Det gungade allt mer, så personalen uppmanade oss att ta oss till våra hytter, vilket vi gjorde. Nu gungade det rejält, så illa att både min man och jag var tvungna att hålla i barnvagnen, så att den inte skulle åka omkring i hytten. Efter någon timme gav kaptenen ombord oss den hemska nyheten. ”Vi hjälper annat fartyg i sjönöd, det är ingen fara för oss” ytterligare en timme senare kom så det hemska beskedet ”m/s Estonia har förlist, vi kommer att vara kvar här ute, så vi blir kraftigt försenade till Stockholm”

https://m.youtube.com/watch?v=_7cZTEQJ2VQ&feature=share

Désirée

Anmäl
2019-09-29 09:33 #1 av: Eda

Vilken fruktansvärd upplevelse du har haft genom att varit så nära olyckan. Själv hade jag en arbetskamrat vars dotter skulle rest med just den turen, men som tur var kom hon inte iväg, jag tror hon blev förkyld.
Själv har jag för länge sedan rest med just Estonia och inte haft en tanke på att båtturen skulle kunna vara farlig. 

Handikapptips har tips på hjälpmedel & aktiviteterKLICKA HÄR
👗Textilochtips har tips på kläder & handarbeten vid rörelsehinder.  KLICKA  HÄR  

 Bloggarna är ideella och har ingen ersättning från butiker.  - Gilla gärna! 🌺

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.